Anna Dollerup Larsen

Body All Mind Elev

Nogle gange snakker kroppen højt. Måske vi hellere så, at den kun sendte små subtile beskeder til os – men nogle gange råber den rigtig højt for at få os til at stoppe op, kigge på smerterne og vende blikket indad. Måske du kender til knuden i maven, trykken for brystet, låste skuldre, en spændt nakke, eller en slags uro, der bare er svær helt at sætte en finger på. Altsammen tegn på et levet liv og signaler fra kroppen om tune ind og lytte til, hvad den fortæller.

Siden en ung alder har jeg på egen krop erfaret, hvordan hormonelle ubalancer, kropslige skavanker, et turbulent følelsesliv/uroligt sind, stress og svære maveproblemer, altsammen gør noget ved en. Jeg har brugt mange år på, at synes min krop var både dum og forkert, og det har været en proces, at se disse udfordringer som vigtige læremestre og budbringere for ubalancer i mit liv. I dag ser jeg kroppens signaler som en gave, og jeg ved, at den fortæller mig, når noget ikke er, som det skal være.

Og det er netop dette, jeg ønsker, at skabe med dig, ved sammen at være nysgerrig på hvad din krop fortæller dig og hjælpe dig til større balance og harmoni.

Jeg møder hvert menneske på briksen med en nysgerrighed og en forståelse – hvad end det er første gang, du skal prøve en behandling eller tidligere har stiftet bekendtskab med tilgangen. Det er med hver celle i min krop, at jeg ønsker at give andre muligheden for at prøve på egen hånd, hvor forløsende og frisættende det kan være at få løsnet op i gamle spændinger – både fysisk, psykisk og mentalt.

Jeg er tidligere international organisations konsulent og har en baggrund i Læring og Forandringsprocesser, samt Idræt og sundhed. Mine behandlinger bærer præg af en stor interesse for spirituelle praksisser, meditation og yoga. Og jeg er inspireret af et ernæringsterapeutisk blik på kost, livsstil og hormonregulering.

Body All Mind Cph

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@bodyallmind.com
Tel: +45 53 70 25 29

Share This