Sascha Ørbækker

Body All Mind Terapeut

Mit navn er Sascha, jeg er 26 år gammel og uddannet kropsterapeut fra Body All Mind (2017-2019) og har behandlet både børn, unge og voksne i løbet af det sidste års tid.

Som Body All Mind terapeut ser jeg på mennesket holistisk, hvilket betyder jeg betragter både det fysiske, psykiske og mentale. Er årsagen til din sygdom/ubalance fysisk? Eller er det et uhensigtmæssigt tankemønster, der måske ligger bag? Uanset om det er det ene eller det andet, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig til at mærke din krop og lære at forstå din krops sprog.

Jeg møder tit sætningen “jeg har så travlt på arbejdet og derhjemme, at der ikke er plads til at stoppe op og bare mærke” – i vores del af verden er vi opdraget til at være i hovedet.

Hele vores samfund er bygget op omkring at Danmark og danskere skal være innovative og nytænkende – kloge og veluddannede. Og dét synes jeg også er rigtig godt. Men hvad sker der, hvis vi ikke lære vores egen krop at kende? Hvad betyder det hvis du lige pludselig vågner kl 3 hver nat? Eller slet ikke kan sove? Eller får fordøjelsesproblemer? Alt det, og meget mere, er din krops måde at komme i kontakt med dig på for at passe på dig på lang sigt.

Så hvis du har brug for en hjælpende hånd til at blive bedre til at mærke din krop og blive mere skarp på hvad det er for nogle mønstre og dynamikker, der fylder uhensigtmæssigt i dit liv, så kontakt mig gerne for booking eller mere information.

www.ayukropsterapi.dk →

Body All Mind Cph

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@bodyallmind.com
Tel: +45 53 70 25 29

Share This